Fundația “Iași – Capitală Culturală Europeană” vă invită să participaţi vineri, 9 octombrie 2015, de la ora 16.00, în Aula Magna a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi, la evenimentul de lansare oficială a candidaturii Municipiului Iași la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

Evenimentul marchează depunerea dosarului de candidatură pentru obținerea onorantului titlu de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021 și se dorește a fi o întâlnire care să reunească membrii marcanți ai comunității, oameni de cultură, reprezentanți ai mediului de afaceri, lideri politici, cetățeni de onoare ai Iașului.

Primarul interimar al Municipiului Iași – domnul Mihai Chirica, președintele interimar al Consiliului Județean Iași – domnul Victorel Lupu, directorul artistic al proiectului “Iași – Capitală Europeană a Culturii” – domnul Florin Cîntic, un reprezentant al Consiliului Director al Fundației, alături de una dintre personalitățile culturale care au făcut parte din campania „Ambasadorii IAȘI 2021” sunt printre cei care vor susține discursuri în cadrul evenimentului. De asemenea, formaţia Tierra sin Pan şi cvartetul The Vocals vor completa seara cu un concert extraordinar, urmat de un cocktail.

Vă așteptăm să fim alături pentru acest proiect de anvergură al Iașului în ziua depunerii oficiale a candidaturii la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021!