Susține

Fii voluntar!

Hai să transformăm împreună Iașul în Capitala Europeană a Culturii! Trimite-ne datele tale la contact@iasi2021.ro și intră în echipa noastră!

Susține economic

Donează 2% din impozitul pe venit către Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană.

Sponsorizează: Banii aferenţi unei sponsorizări se pot recupera din impozitul pe profit

Campania Ambasadorii Iaşi 2021

Peste 15 personalităţi din domenii diferite (business/antreprenoriat, teatru, muzică, literatură, arte vizuale) susţin candidatura oraşului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

„Suntem foarte bucuroși să primim sprijinul acestor personalități, este o adevărată onoare pentru noi! Suntem convinși că această campanie va întări mesajul că Iașul dispune de oamenii, de resursele și de valorile culturale necesare pentru a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021”, susţine Iulian Boia, directorul executiv al Fundaţiei Iaşi – Capitală Culturală Europeană.

„Am plecat de la ideea de la ideea de a coopta oameni care nu sunt din Iaşi, dar care cunosc şi iubesc acest oraş, dar şi de oameni plecaţi din Iaşi în diaspora. Am încercat să prindem pe fiecare segment figuri cu adevărat reprezentative şi ne bucură faptul că au răspuns cu entuziasm la rugămintea noastră”, precizează Florin Cîntic, directorul artistic al proiectului Iaşi – Capitală Europeană a Culturii 2021.

Descoperă întreaga campanie

Campania #IasiIsBeautiful

Iaşul este un oraş multicultural şi pentru mulţi străini a devenit “acasă”. Am vrut să aflăm cum se vede oraşul nostru prin ochii lor… Concluzia? #IasiIsBeautiful
O campanie iniţiată de Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană în parteneriat cu TVR Iaşi.